Nahrávám...
Zpět

Kontrolní práce žáků 3. ročníku obor Kuchař-číšník

 

 

 

 

 

 

Kontrolní práce žáků 3. ročníku oboru Kuchař – číšník

Advent je v plném proudu, světýlka, výzdoba, vůně vanilky. Lesní zvěř má však v této době úplně jiné starosti, nastala i lovecká sezóna a tak je nejvyšší čas připravit se na poslední leč. Toto zadání měli zpracovat žáci ke svým kontrolním pracím. V číšnické části se připravili na obhajobu zadaného tématu, vyhledali si historii, tradice, které se s touto příležitostí pojí apod.. Sestavili slavnostní menu, podle kterého si založili inventář na dekorované stoly. Dekorace byla plně v jejich režii a dle přiložených fotografií zhodnoťte sami, jak se jim výseče tabulí podařily. Vylosované čtyřchodové menu, které žáci připravovali, v rámci technologické části zkoušky se vydařilo a hosté odcházeli spokojeni. Žákům se tentokrát opravdu dařilo, krásné tabule, uspokojivé vlastní vytvořené menu,  ale i téměř perfektní banketní obsluha a podávané polední menu, které uspokojilo i náročné chuťové pohárky našich hostů.

Učitelé odborného výcviku