Nahrávám...
Zpět

Kontrolní práce žáků 2. ročníku oboru Kuchař – číšník

 

 

 

 

 

 

Kontrolní práce žáků 2. ročníku oboru Kuchař – číšník

Všichni se připravují a těší na vrchol adventního období a tak žáci 2. ročníku připravili na kontrolní práce Štědrovečerní tradiční menu včetně slavnostně prostřeného stolu. A tak se odborné učebny stolničení zahalily do krásných vánočních dekorací v podobě typických adventních věnců, svíček, vánočních ozdob a krásně složených vánočních ubrousků. Všichni žáci také ústně obhajovali své menu a povyprávěli učitelům odborného výcviku o tradicích a zvycích vánočního období. Žákům se tato první prezentace a ústní obhajoba zadařila a věříme, že se i nadále budou takto zodpovědně připravovat. V technologii připravili čtyřchodové restaurační menu a předvedli odborné a organizační schopnosti a dovednosti. Servisem podle zásad nižší formy složité obsluhy byl zakončen jejich zkouškový den na odborném výcviku.

 

Bc. Miroslava Moravcová, vedoucí učitelka odborného výcviku