Nahrávám...
Zpět

Kontrolní práce 3. ročníku oboru Kuchař-číšník

 

 

 

 

 

 

Kontrolní práce 3. ročníku oboru Kuchař-číšník

Ve středu a v pátek 20. a 22. října 2019 proběhly na středisku gastronomických služeb, kontrolní práce žáků 3. ročníku oboru Kuchař-číšník. Žáci obhajovali menu a výseč tabule na téma, Slavnosti rybolovu – výlov rybníka. Sestavili slavnostní šestichodové menu, tabule s rybářskou tématikou a ohromili svými znalostmi o rybolovu, rybnících, výlovech atp. A vzhledem k tomu, že čas je neúprosný a utíká rychleji, než si přejeme, si žáci vyzkoušeli průběh závěrečných zkoušek.

Vylosovali si zadání (pracovní pozici při banketu), připravili inventář, tabuli, potřebné dokumenty a banket samotný. Pod vedením vedoucího z jejich řad. Nutno říci, že tento způsob obsluhy nemají ještě zažitý, i přes to, se se svými rolemi popasovali velmi dobře