Nahrávám...
Zpět

Kontrolní práce žáků 2. ročníku oboru Kuchař číšník

 

 

 

 

 

 

Kontrolní práce žáků 2. ročníku oboru Kuchař číšník

12. a 13. prosince 2019 proběhly na středisku gastronomických služeb kontrolní práce žáků 2. ročníku oboru Kuchař číšník. Žáci připravili slavnostní pětichodové menu doplněné nápoji na téma Štědrý den v Čechách. Založili inventář dle svého menu a dekorovali výseče tabulí do červené, zlaté ale i zelené barvy. Někteří pojali menu tradičně, jiní netradičně. Během obhajoby zadaného tématu hovořili o vánocích, adventu, Štědrém dnu a Ježíškovi. Zmínili se o tradicích, pověrách, zvycích a tradičních pokrmech. Dále připravili učebnu na servis tříchodového menu, které připravovala polovina třídy ve výrobním středisku, a procvičili si servis pokrmů nižší formou složité obsluhy.