Nahrávám...
Zpět

Odborný seminář Tradiční regionální kuchyně v 21. století v rámci projektu CZECH SPECIALS 23. 9. 2020

 

 

 

 

Odborný seminář Tradiční regionální kuchyně v 21. století v rámci projektu CZECH SPECIALS 23. 9. 2020

 

Přes nelehkou dobu se naši učitelé snaží stále vzdělávat. Získávají, tak nové zkušenosti a dovednosti, které následně předávají žákům.

Projekt Czech Specials se snaží zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomii regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Odborného semináře na téma Tradiční regionální kuchyně 21. století se účastnili učitelé našeho gastronomického střediska Bc. Miroslava Moravcová a Michal Kemr.

Cílem projektu je znovu naučit úctě a pokoře k surovinám a společně z každé dostat maximum pomocí moderních postupů i technologií.

Tentokrát se seminář zaměřil na regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirací byla tradiční měšťanská, venkovská a židovská kuchyně.

 

Lektor: Pavel Bortník, odborný lektor AKC ČR a seminářů projektu Czech Specials, certifikovaný komisař

 

UOV Michal Kemr