SUPERNOVINKA V NAŠÍ VZDĚLÁVACÍ NABÍDCE = ZKRÁCENÉ STUDIUM
Zvýší Vaše možnosti na trhu práce
Výuční list za 1 rok
Co Vás čeká?
V odborném výcviku a odborných předmětech získáte kompetence k přípravě běžného sortimentu pokrmů teplé a studené kuchyně, správnému skladování potravin a nápojů.
Osvojíte si techniku obsluhy jídel a nápojů, sestavování jídelních a nápojových lístků, provádění vyúčtování, výpočtů kalkulací jídel a nápojů.
Rozšíříte si dovednosti komunikace ve dvou cizích jazycích pro oblast gastronomických služeb a komunikace s hostem.
Kvalifikaci si prohloubíte již během vzdělávání účastí v certifikovaných kurzech, např. v barmanském, baristickém, kurzu pizzy, cukrářském, vyřezávání ovoce a zeleniny a dalších.
Praktické vyučování zahájíte v našem moderně vybaveném gastronomickém komplexu školní kuchyně a jídelny, cvičných kuchyněk a učeben stolničení.
Po zvládnutí základních dovedností se budete učit v reálném prostředí našich smluvních restauračních a hotelových partnerů.
Ti nejlepší z vás absolvují i zahraniční praxi v jednom ze tří našich partnerských zařízením v Německu.
Stanete se řádným žákem denního studia se všemi žákovskými výhodami a budete studovat zdarma.
Podmínky pro přijetí pro školní rok 2020/2021:
Pro více informací využijte prohlídku školy-kdykoliv po předchozí domluvě (po ukončení nouzového stavu).
Objednávejte na info@ssars.cz
Vyhlášení přesných kritérií pro přijetí - leden 2021. Termín odevzdání přihlášek do 1. března 2021.
Přijímací zkoušky se do zkráceného studia nekonají!