Nahrávám...
Zpět

GASTRO LABE 2019

GASTRO LABE 2019

 

Dne 28. února 2019 jsme se zúčastnili již 4. ročníku soutěže mladých kuchařů, číšníků a cukrářů konaném v Centru Pivovar v Děčíně. Soutěž již tradičně pořádá Střední škola služeb a řemesel Děčín.

V kategorii kuchařů naši školu reprezentoval žák 2. ročníku Tomáš Hezl a žák 3. ročníku Rudolf Jelínek.

Jako každý rok bylo pro kuchaře zadáním příprava 4 porcí hamburgeru. Tentokrát bylo za hlavní surovinu vybráno telecí maso. Součástí soutěže byla i příprava studeného předkrmu z ryb.

V silné konkurenci 13 družstev se náš tým umístil v přípravě hamburgeru na krásném 3. místě a v kategorii studeného předkrmu na 5. místě.

Žáci si odnesli diplomy, hodnotné ceny a mnoho zkušeností a zážitků.

 

Za tým gastronomického střediska

Michal Kemr

Učitel odborného výcviku