Nahrávám...
Zpět

Píšou o nás

Vážená paní ředitelko,

 

ráda bych Vám vyjádřila  velké poděkování za zajištění občerstvení  Vaší školou na mezinárodní jazykové konferenci a navazujícího workshopu ve dnech 18. – 19. října 2018 na MŠMT v Karmelitské ulici v Praze. Velké poděkování patří především paním Moravcové a Štikové a samozřejmě všem studentům, kteří se na zajištění akce  podíleli. Vše bylo perfektně zorganizováno a zvládnuto, na jedničku, jídlo bylo vynikající, obsluha a samozřejmě úklid také. Byli jsme skutečně moc spokojeni, ještě jednou děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

 

 

S pozdravem a přáním krásného dne

 

Mgr. Tatiana Feketeová

Ústřední metodik DVPP

Oddělení vzdělávání a podpory

cid:image003.png@01D2BF32.A0E52ED0

Národní institut pro další vzdělávání

Centrální pracoviště

Senovážné náměstí 25

110 00 Praha 1

Tel.: +420 222 122 260

Mobil: +420 777 357 558

E-mail:  feketeova@nidv.cz

www.nidv.cz

 

 

 

Poděkování za raut pro Středočeský kraj

Vážená paní ředitelko,

se zpožděním, ale na pochvalu není snad nikdy pozdě, Vám děkujeme za přípravu občerstvení na Ocenění žáků a studentů za úspěšnou reprezentaci Středočeského kraje, které se uskutečnilo 18.12.2017 v sálu zastupitelstva SK na Krajském úřadě. Jídlo bylo opět vynikající, organizace a obsluha bezchybná!

 

Děkujeme a těším se na další bezvadnou spolupráci. S pozdravem Lenka Škopová

 

Popis: cid:image001.png@01D29282.06B45110

 

Mgr. Lenka Škopová

Odbor školství, mládeže a sportu

Oddělení mládeže a sportu

 

 

Týdeník pro Rakovnicko a Novostrašecko - RAPORT

Že má řemeslo „zlaté dno“, svým svěřencům vysvětluje i učitelka stochovského učiliště Martina Štiková. „Mezi provozovateli restaurací mám spoustu známých a všichni shánějí odborný personál. Šéfkuchař si dnes vydělá solidní peníze. I díky televizním soutěžím zájem veřejnosti o tuhle profesi stoupá,“ připouští mladá pedagožka. Její škola nabízí pro vyučení v gastronomii ty nejlepší podmínky, od praxe v restauracích, přednášek „gastronautů“ i zahraniční stáže. Tak proč platí, že na místa kuchařů se hlásí středoškoláci, kteří v oboru vyučení nejsou, ale vaření je prostě jen baví?